Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Grondwerk

Grondwerk en totaalonderhoud in Driebergen en omgeving 

Is uw bestaande tuin aan vernieuwing toe en wilt u dat het grondwerk vakkundig wordt verricht? Wij nemen alle voorkomende grondwerkzaamheden graag voor onze rekening. Van het weghalen van de graszoden tot het leeghalen van de gehele tuin. Nieuwe tuin laten aanleggen inclusief nieuwe graszoden? Geen probleem bij Kees van Ede Totaalonderhoud. 

Grondwerkzaamheden bij bestaande tuin 

Net als het interieur in uw woning verdient ook de ruimte rondom uw huis na verloop van tijd een nieuwe uitstraling. Via grondwerkzaamheden die door ons worden uitgevoerd, zorgen we voor: 

  • Een goede ondergrond om verzakking van tegelwerk tegen te gaan 
  • Grond die planten voedingsstoffen biedt en ze de ruimte geeft om volop te groeien 
  • Stevige fundering voor uw tuinhuis of veranda 

Professioneel grondwerk door Kees van Ede 

Laat de grotere tuinklussen over aan een betrouwbaar bedrijf dat niet alleen uitstekende kennis van zaken heeft, maar ook beschikt over goed materieel. Met onze kranen, van 800 kilo tot maar liefst vijf ton, brengen wij elke grondwerkklus tot een goed einde. Rest u niets anders dan u te buigen over de sierbestrating en eventueel een bijpassende schutting

Grondwerken bij nieuwbouw 

Mag u zich binnenkort eigenaar noemen van een prachtig nieuwbouwhuis? Vergeet dan niet om voor het grondwerk van uw tuin contact met ons op te nemen.  Zo loopt u geen grond en ander vuil uw nieuwe woning binnen en wordt het genieten van uw nieuwe woonadres al mogelijk vanaf het moment dat u de sleutel in ontvangst neemt.  

Tuin egaliseren 

De werking van grondwater in uw tuin vraagt om een goede egalisatie van de tuingrond en dat is wat wij met grondwerk uitvoeren. Op deze manier dragen we bij aan een strak resultaat, als u kiest voor tegelwerk, nadat het grondwerk door ons is uitgevoerd. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kunnen u maatwerk bieden die aan al uw eisen voldoet. Neem vrijblijvend contact op om deze met ons te bespreken.  

Direct contact

Direct contact

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud