Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Bilthoven

Uw bestrating in Bilthoven laat u leggen door Kees van Ede Totaalonderhoud! 

Het aanleggen van bestrating wordt door vele onderschat, dit is namelijk niet makkelijk en snel gedaan. Wanneer u ervoor kiest om zelf de tuin of oprit te bestraten is er een mogelijkheid dat deze bestrating na een korte tijd zal verzakken. Wanneer u in Bilthoven en omgeving toch graag een mooie bestrating wilt, die niet verzakt, schakel dan een professionele stratenmaker in. Bij Kees van Ede Totaalonderhoud bent u ervan verzekerd dat u jarenlang kunt genieten van uw bestrating. Wij zijn niet voor niets dé specialist in bestrating en sierbestrating! 

Onderhoudsarme tuin in Bilthoven met goed gelegde bestrating 

Het is erg prettig als u weinig omkijken heeft naar het onderhoud in uw tuin. Wanneer u een goed aangelegde bestrating heeft kan er minder snel onkruid tussen de tegels komen. Hierdoor hoeft het onkruid dus minder snel weggehaald te worden.  

De bestrating van uw tuin in Bilthoven kan een invloed hebben op de sfeer in de tuin. Hier heeft Kees van Ede Totaalonderhoud dé oplossing voor: sierbestrating! Wanneer u kiest voor sierbestrating in uw tuin heeft u de keuze uit verschillende legpatronen zoals:  

  • Blokverband 
  • Elleboogverband 
  • Visgraatverband 
  • Wildverband 
  • Cirkelverband 
  • Waaierverband 

Er zijn vele verschillende mogelijkheden wat betreft de legpatronen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen en budget. Daarbij kunnen wij uw voorbeelden geven van verschillende sierbestrating legpatronen. Samen kunnen we uiteindelijk de juiste keuze maken voor een mooie en sfeervolle tuin! De stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud staan voor u klaar in Bilthoven en omgeving. 

Bestaande bestrating ophogen in Bilthoven? Neem dan contact met ons op!  

Naast dat Kees van Ede Totaalonderhoud uw nieuwe bestrating kan aanleggen, kunnen wij ook uw oude bestrating bij u in Bilthoven en omgeving ophogen. Het komt namelijk regelmatig voor dat de tegels nog in goede staat zijn alleen dat deze verzakt zijn. Wanneer dit bij u het geval is kunnen wij uw bestrating ophogen door middel van ophoogzand. De vakmannen van Kees van Ede Totaalonderhoud komen graag bij u lang om uw bestrating in Bilthoven en omgeving op te hogen.  

Meer informatie over onze werkzaamheden of over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating | Bilthoven