Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
kees-van-ede-totaalonderhoud
kees-van-ede-totaalonderhoud
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Bilthoven

Uw bestrating in Bilthoven laat u leggen door Kees van Ede Totaalonderhoud!

Veel mensen denken dat het aanleggen van bestrating makkelijk en snel gedaan is. Dit is echter niet het geval! Door het zelf bestraten van uw tuin of oprit is het mogelijk dat de bestrating in snel verzakt. Wilt u toch graag een mooie bestrating in uw tuin in Bilthoven en omgeving? Zorg dan dat u een professionele stratenmaker met de juiste kennis inschakelt. Wanneer u kiest voor Kees van Ede Totaalonderhoud bent u verzekerd van jarenlang genieten van uw tuinbestrating of het straatwerk op de oprit. Wij zijn dé specialist in bestrating en sierbestrating!

Onderhoudsarme tuin in Bilthoven met goed gelegde bestrating

Het prettigst is natuurlijk dat de tuin zo weinig mogelijk onderhoud nodig heeft. Bij een goed aangelegde bestrating kan het onkruid minder snel tussen de tegels komen. Het onkruid hoeft dan dus minder vaak weggehaald te worden.

Daarnaast bepaalt de bestrating van uw tuin in Bilthoven en omgeving ook voor een groot deel de sfeer van uw tuin. U kunt gemakkelijk extra sfeer in uw tuin laten aanbrengen met sierbestrating door Kees van Ede Totaalonderhoud. Bij sierbestrating kunt u kiezen uit uiteenlopende legpatronen, zoals:

  • Blokverband
  • Elleboogverband
  • Visgraatverband
  • Wildverband
  • Cirkelverband
  • Waaierverband

Er zijn vele verschillende mogelijkheden wat betreft de legpatronen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen en budget. Daarbij kunnen wij uw voorbeelden geven van verschillende sierbestrating legpatronen. Samen kunnen we uiteindelijk de juiste keuze maken voor een mooie en sfeervolle tuin! De stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud staan voor u klaar in Bilthoven en omgeving.

Bestaande bestrating ophogen in Bilthoven? Bel dan onze stratenmaker

Kees van Ede Totaalonderhoud kan naast het aanleggen van een nieuwe bestrating ook uw oude bestrating in Bilthoven en omgeving ophogen. Soms komt het voor dat deze namelijk nog wel in goede staat is, maar verzakt is. Wij kunnen uw bestaande straatwerk ophogen met ophoogzand. De professionele stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud hogen uw bestrating gemakkelijk en snel in Bilthoven en omgeving op!

Meer informatie over onze werkzaamheden of over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating | Bilthoven