Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Soest

De vakspecialist in bestrating in de regio Soest is Kees van Ede Totaalonderhoud!

Bestrating laten aanleggen in de regio Soest? Dan belt u Kees van Ede Totaalonderhoud, dé vakspecialist in bestrating en sierbestrating. Het leggen van nieuw straatwerk wordt regelmatig onderschat en er wordt gedacht dat het makkelijk is om zelf de tuin of oprit te betegelen. Het laatste wat u wilt is dat uw straatwerk in Soest binnen de kortste keren verzakt. Daarom adviseren wij u de hulp in te schakelen van onze stratenmaker, zeker als u niet over de juiste kennis beschikt op het gebied van bestrating. Wilt u jarenlang genieten van uw tuinbestrating of het straatwerk van uw oprit? Dan belt u Kees van Ede Totaalonderhoud in de regio Soest en u heeft geen omkijken meer naar uw bestrating!

Van nuttige functie tot sfeer, het wordt bepaald door de bestrating

Bestrating heeft niet alleen een nuttige functie, het bepaalt ook nog eens de sfeer van uw tuin in Soest en omgeving. Bij een bestrating die goed gelegd is krijgt onkruid tussen de tegels bijna geen kans. Zo heeft u niet alleen een heerlijk plek in de tuin om te genieten maar is de tuin ook nog eens onderhoudsarm, dat wil toch iedereen! Wilt u op een eenvoudige manier meer sfeer aanbrengen in uw tuin in Soest? Dan kiest u voor het aanleggen van sierbestrating door Kees van Ede Totaalonderhoud! Bij sierbestrating kunt u kiezen uit uiteenlopende legpatronen, zoals:

  • Blokverband
  • Elleboogverband
  • Visgraatverband
  • Wildverband
  • Cirkelverband
  • Waaierverband

De mogelijkheden in legpatronen zijn eindeloos, graag komen we bij u langs om uw wensen en budget te bespreken. Vindt u het nog steeds moeilijk om een keuze in legverband voor de sierbestrating te maken? De stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud staat voor u klaar in Soest en omgeving. Wij denken niet alleen met u mee, maar geven u ook advies en laten u verschillende voorbeelden van de legpatronen zien. Een keuze maken in sierbestrating is nog nooit zo makkelijk geweest!

In een handomdraai legt onze stratenmaker uw nieuwe bestrating in de regio Soest!

Naast het aanleggen van nieuwe bestrating kunt u bij ons ook terecht voor het ophogen van bestaande bestrating in Soest en omgeving. Vindt u de huidige bestrating nog mooi, maar is het verzakt? Dan wij komen graag bij u langs om het bestaande straatwerk op te hogen met ophoogzand. Onze ervaren stratenmaker hoogt in een handomdraai de bestrating bij u thuis in Soest op. Ga niet lopen tobben en bel Kees van Ede Totaalonderhoud voor al uw bestratingsklussen!

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating | Soest