Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Bestrating laten leggen door specialist Kees van Ede  

Wanneer u besluit om uw tuin of oprit professioneel te laten bestraten, kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Een goed aangelegde bestrating loopt subtiel af, waardoor regenwater effectief wordt afgevoerd zonder zichtbare of voelbare hellingen. Vermijd de valkuilen van doe-het-zelf projecten en kies voor bestrating laten leggen door Kees van Ede Totaalonderhoud. Onze professionals zorgen ervoor dat uw bestrating niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

Uw keuze in materialen en ontwerpen

Als u bestrating laat leggen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden: 

 • Diverse materialen: Kies uit een uitgebreid assortiment van materialen zoals natuursteen, betontegels en keramische tegels, die niet alleen duurzaam zijn maar ook elk een unieke uitstraling bieden. 
 • Maatwerk in ontwerp: We bieden maatwerkoplossingen aan die naadloos aansluiten bij uw visuele voorkeuren en de functionaliteit van de ruimte. 
 • Technieken en afwerking: Onze stratenmakers beheersen diverse legtechnieken, van de traditionele tot de meest moderne, om optimale duurzaamheid en aanzicht te garanderen. 

Mogelijkheden voor het opwaarderen van bestaande bestrating 

 • Inspectie en diagnose: Eerst beoordelen we de huidige staat van uw bestrating om de beste aanpak te bepalen. Dit omvat een grondige evaluatie van verzakkingen, schade aan stenen en de effectiviteit van de afwatering. 
 • Ophogen en herstellen: We kunnen verzakte stenen ophogen en opnieuw leggen voor een vernieuwd oppervlak. Dit proces zorgt voor een niveauherstel dat de levensduur van de bestrating verlengt. 
 • Ontwerp aanpassingen: Indien gewenst, passen we het ontwerp aan om uw buitenruimte een frisse, nieuwe look te geven. Dit kan variëren van een eenvoudige herindeling tot het introduceren van nieuwe patronen en materialen. 
 • Duurzaamheid en onderhoud: Wij adviseren over hoe de bestrating onderhouden kan worden om de duurzaamheid te verhogen, waaronder regelmatige controles en het schoonhouden van voegen. 

Professionele aanpak van Kees van Ede

 • Vrijblijvende offerte en advies: Neem contact op voor een gedetailleerde offerte die aansluit bij uw specifieke wensen en budget. Wij bieden transparante prijzen en deskundig advies om u te helpen bij uw besluitvorming. 
 • Samenwerking en planning: Onze experts werken nauw met u samen om een bestratingsplan te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw tuin. We stemmen de planning af op uw agenda om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
 • Uitvoering en realisatie: Onze professionele stratenmakers zullen met precisie en zorg uw bestratingsproject uitvoeren. We garanderen minimale overlast tijdens het werk en streven naar een snelle en efficiënte projectafhandeling. 
 • Nazorg en tevredenheidsgarantie: Na voltooiing staan wij klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden we nazorgservices aan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het resultaat. 

Bestrating laten leggen? Neem contact op met Kees van Ede Totaalonderhoud 

Ontdek de mogelijkheden van professioneel bestrating laten leggen en verbeter de uitstraling en functionaliteit van uw buitenruimte. Neem vandaag nog contact op met Kees van Ede Totaalonderhoud voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het plannen van uw project en het beantwoorden van al uw vragen. Ervaar de zekerheid van kwalitatief hoogwaardig straatwerk dat lang zal meegaan!  

Bestrating-laten-leggen
Bestrating laten leggen

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating laten leggen