Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Doorn

Laat uw bestrating in Doorn aanleggen door Kees van Ede Totaalonderhoud! 

Het proces van een nieuwe straat aanleggen is een vaardigheid die vaak onderschat wordt; het is niet eenvoudig en snel geklaard. Zelf bestraten in uw tuin of oprit in Doorn kan leiden tot verzakking op korte termijn. Kies daarom voor een vakkundige stratenmaker voor een duurzame, niet-verzakkende bestrating. Met Kees van Ede Totaalonderhoud bent u verzekerd van langdurig plezier van de werkzaamheden, dankzij onze expertise in zowel reguliere als sierbestrating in Doorn en omgeving! 

Een onderhoudsarme tuin in Doorn met kwalitatieve bestrating 

Geniet van een onderhoudsvriendelijke tuin in Doorn met professioneel aangelegde bestrating. Wanneer de werkzaamheden goed gedaan worden vermindert het onkruidgroei tussen de tegels, waardoor u minder vaak onkruid hoeft te verwijderen. 

De keuze die u voor uw tuin in Doorn maakt heeft een grote impact op de sfeer. Bij Kees van Ede Totaalonderhoud bieden wij diverse opties voor sierbestrating, inclusief een verscheidenheid aan legpatronen zoals: 

  • Blokverband 
  • Elleboogverband 
  • Visgraatverband 
  • Wildverband  
  • Cirkelverband 
  • Waaierverband.  

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden rekening met uw wensen en budget. Laat u door ons inspireren met voorbeelden van verschillende legpatronen en samen vinden we de perfecte match voor een prachtige, sfeervolle tuin in Doorn. Ons team van stratenmakers staat klaar voor alle klanten in Doorn en omstreken. 

Bestaande bestrating in Doorn ophogen? Neem contact op met ons! 

Kees van Ede Totaalonderhoud is er niet alleen voor nieuwe bestrating in Doorn, maar ook voor het ophogen van uw huidige tegels. Vaak zijn tegels nog in goede staat maar verzakt. In zo'n geval bieden wij een oplossing door het gebruik van ophoogzand. Onze professionals komen graag bij u langs in Doorn en omgeving om uw bestrating te verhogen. Wilt u uw oprit, tuinpad of terras in Doorn nieuw leven inblazen? Of wilt u advies over duurzame en stijlvolle oplossingen? Ons team biedt naast deskundig advies ook een complete service, van ontwerp tot realisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of oprit in Doorn. 

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating laten leggen | Doorn