Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Doorn

Kees van Ede Totaalonderhoud levert zand en grind in de regio Doorn

Kees van Ede Totaalonderhoud kan snel en voordelig zand en grind leveren in Doorn! Voor de mogelijkheden en een prijsindicatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of ons direct bellen via 06-11188160! Naast dat wij zand en grind leveren kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere werkzaamheden, wij nemen graag de volgende klussen van uw over:

Kees van de Ede Totaalonderhoud kan vele verschillende zandsoorten en grindsoorten leveren. Denk hierbij aan verschillende vormen en korrelgrootte. Twijfelt u over welke zand- of grindsoort geschikt is voor uw tuin? We geven u graag advies!

Van ophoogzand tot straatzand, u bestelt het bij Kees van Ede Totaalonderhoud!

Voor het aanleggen van een tuin is zand erg belangrijk en een basisonderdeel. Heeft u plannen om uw tuin op te hogen of aan te vullen met zand? Dan heeft u ophoogzand nodig. Bij ophoogzand wordt het zand niet gezeefd. Dit zorgt ervoor dat het zand bestaat uit verschillende maten korrelgrootte. Hierdoor is het perfecte zand voor het ophogen en aanvullen van de tuin.

Wilt u uw tuin of oprit bestraten? Dan kiest u voor straatzand. Dit zand heeft een zeer goede waterdoorlaatbaarheid en laat zich makkelijk afvlakken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er een zeer stevige fundering onder de bestrating of sierbestrating wordt gecreëerd.

Het maakt niet uit voor welke klus u zand nodig heeft, wij kunnen het regelen! Kees van Ede Totaalonderhoud levert diverse zandsoorten, van gezeefd tot ongezeefd en van ophoogzand tot straatzand. Daarnaast kan het zand geleverd worden in Doorn.

Moderne tuin aanleggen in Doorn en omgeving? Denk eens aan grind!

Grind is niet meer alleen geschikt voor een erf of oprit, tegenwoordig ziet u het ook terug komen in moderne tuinen. Siergrind is een mooie aanvulling op sierbestrating, en goed te gebruiken als decoratie in de tuin. Daarnaast kan het ook helpen bij het bestrijden van onkruid tussen de planten. Wanneer u kiest voor grind als bodembedekker groeit onkruid minder makkelijk tussen de planten.

U kunt bij ons terecht voor grind in diverse kleuren, steensoorten en steengrootte. Wij horen graag wat u wensen zijn en komen bij uw tuin in Doorn langs! Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kees-van-Ede-totaalonderhoud-grindsoorten-sierbestrating

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Levering zand | Doorn