Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Driebergen

Kees van Ede Totaalonderhoud levert zand en grind in de regio Driebergen

Heeft u zand en grind nodig in de regio Driebergen en zoekt u een bedrijf die het grind en zand snel en voordelig kan leveren? Bel dan vandaag nog Kees van Ede Totaalonderhoud om het zand en grind te bestellen dat u nodig heeft in Driebergen en omgeving. Naast dat wij zand en grind leveren kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere werkzaamheden, wij nemen graag de volgende klussen van uw over:

U heeft bij ons een ruime keuze in zandsoorten en grindsoorten. Van verschillende vormen tot korrelgrootte, u vindt het bij Kees van Ede Totaalonderhoud in de regio Driebergen!

Van ophoogzand tot straatzand, u bestelt het bij Kees van Ede Totaalonderhoud!

Zand is één van de basisonderdelen voor het aanleggen van een tuin. Misschien heeft u wel plannen om uw tuin in Driebergen op te hogen of aan te vullen met zand. Voor deze klus gebruikt u ophoogzand. Ophoogzand wordt niet gezeefd en heeft daardoor verschillende maten korrelgrootte, het is het perfecte zand voor het ophogen en aanvullen van de tuin. Als u overweegt om uw tuin of oprit in Driebergen en omgeving te bestraten dan kiest u voor straatzand. Straatzand heeft een zeer goede waterdoorlaatbaarheid en laat zich makkelijk afvlakken. Dankzij deze eigenschappen creëert u een zeer stevige fundering onder de bestrating of sierbestrating. Kees van Ede Totaalonderhoud levert diverse zandsoorten, van gezeefd tot ongezeefd en van ophoogzand tot straatzand.

Moderne tuin aanleggen in Driebergen en omgeving? Denk eens aan grind!

Grind is niet meer alleen geschikt voor een erf of oprit, tegenwoordig ziet u het ook terug komen in moderne tuinen. Siergrind is een mooie aanvulling op sierbestrating, en goed te gebruiken als decoratie in de tuin. Heeft u mooie borders met beplanting in uw tuin in Driebergen en zit u niet te wachten op onkruid tussen de planten? Gebruik dan grind als bodembedekker, u zult zien dat u veel minder vaak onkruid aan het wieden bent. Grind kunt u bij Kees van Ede Totaalonderhoud bestellen in uiteenlopende kleuren, steensoorten en steengrootte. Welke wensen u ook heeft voor grind, Kees van Ede Totaalonderhoud levert het in Driebergen en omgeving!

Kees-van-Ede-totaalonderhoud-grindsoorten-sierbestrating

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Levering zand | Driebergen