Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Soest

Kees van Ede Totaalonderhoud levert zand en grind in de regio Soest

Bent u op zoek naar zand en grind in de regio van Soest? Bel Kees van Ede Totaalonderhoud om uw zand en grind te bestellen. Wij leveren het zand zo snel mogelijk bij u thuis. Naast het leveren van zand en grind helpen wij u ook graag met de volgende klussen:

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod aan verschillende zand en grindsoorten. Wat voor type korrel u ook zoekt, bij Kees van Ede Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres!

Van ophoogzand tot straatzand, u bestelt het bij Kees van Ede Totaalonderhoud!

Zand is één van de basisonderdelen voor het aanleggen van een tuin. Misschien heeft u wel plannen om uw tuin in Soest op te hogen of aan te vullen met zand. Voor deze klus gebruikt u ophoogzand. Ophoogzand wordt niet gezeefd en heeft daardoor verschillende maten korrelgrootte, het is het perfecte zand voor het ophogen en aanvullen van de tuin. Als u overweegt om uw tuin of oprit in Soest en omgeving te bestraten dan kiest u voor straatzand. Straatzand heeft een zeer goede waterdoorlaatbaarheid en laat zich makkelijk afvlakken. Dankzij deze eigenschappen creëert u een zeer stevige fundering onder de bestrating of sierbestrating. Kees van Ede Totaalonderhoud levert diverse zandsoorten, van gezeefd tot ongezeefd en van ophoogzand tot straatzand.

Moderne tuin aanleggen in Soest en omgeving? Denk eens aan grind!

Grind is niet meer alleen geschikt voor een erf of oprit, tegenwoordig ziet u het ook terug komen in moderne tuinen. Siergrind is een mooie aanvulling op sierbestrating, en goed te gebruiken als decoratie in de tuin. Heeft u mooie borders met beplanting in uw tuin in Soest en zit u niet te wachten op onkruid tussen de planten? Gebruik dan grind als bodembedekker, u zult zien dat u veel minder vaak onkruid aan het wieden bent. Grind kunt u bij Kees van Ede Totaalonderhoud bestellen in uiteenlopende kleuren, steensoorten en steengrootte. Welke wensen u ook heeft voor grind, Kees van Ede Totaalonderhoud levert het in Soest en omgeving!

Kees-van-Ede-totaalonderhoud-grindsoorten-sierbestrating

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Levering zand | Soest