Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Woudenberg

Tuin laten bestraten in Woudenberg geheel naar uw wens verzorgt door Kees van Ede Totaalonderhoud

Tuin in Woudenberg laten bestraten? Voor allerlei soorten grondwerkzaamheden kunt u bij Kees van Ede Totaalonderhoud terecht. Met onze ervaring, kennis, vakkundige medewerkers en machines zijn wij breed inzetbaar. Bij ieder project staat de klantwens voorop. Wij zien grondwerkprojecten als maatwerk waarbij een eigen aanpak nodig is. Graag voeren wij alles succesvol uit. Wij weten als geen ander dat goed grondwerk de basis vormt van een fijne tuin, sterke oprit en duurzame bestrating. Door een goede fundering van zand zal de straat niet of nauwelijks meer verzakken. Iets wat u geld en zorgen in de toekomst bespaart.

Grondwerk uitvoeren voor het bestraten van uw tuin

Voordat u uw tuin kan laten bestraten is het van belang in kaart te brengen hoe u uw tuin wilt aanleggen. Vervolgens kunnen wij het grondwerk uitvoeren. Onze graafmachine en ervaring is de ideale combinatie om verschillende werkzaamheden uit te kunnen voeren zoals:

  • Het afvoeren van grond
  • Het verwijderen van oude graszoden
  • Het uitgraven van nieuwe bestrating
  • Het leeghalen van uw tuin
  • Sloopwerkzaamheden

Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit. Wij zijn niet voor niets een bekend begrip in Woudenberg en omgeving.

Tuin laten bestraten start met een goede voorbereiding

Tuinaanleg begint bij grondwerk. Graag maken wij de grond klaar voor diverse onderdelen in de tuin. Denk hierbij aan straatwerk, vijvers, tuinhuisjes enz. Indien u lang wilt kunnen genieten van uw tuin is een goede bodem een vereiste. Met een sterke ondergrond voorkomen wij bijvoorbeeld verzakkingen. Bij borders en gazons zorgt de juiste bodem voor optimale groei. Daarnaast zorgen we met grondwerk voor de juiste hoogte van uw tuin. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Uw tuin laten bestraten in Woudenberg? Bel Kees van Ede totaalonderhoud, dé partner voor uw straatwerk

Genieten van een strak betegelde voor- achtertuin of oprit? Straatwerk is een fysiek zware klus die u het beste uit kunt besteden. Ons team realiseert dit graag voor u. Voor grond- en straatwerk in Woudenberg zijn wij de professionele partner.

Tuin laten bestraten Woudenberg Kees van Ede

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin laten bestraten | Woudenberg