Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Zeist

Tuin leeghalen en afvoeren in Zeist? Wij maken uw tuin klaar voor aanleg.

Tuin leeghalen en afvoeren in Zeist? Uw tuin klaar maken voor aanleg? Oude boomstronken uitgraven? Voor grondwerkzaamheden in uw tuin is een bezoekje aan de website van Kees van Ede Totaalonderhoud beslist de moeite waard. Kees van Ede Totaalonderhoud is namelijk uw partner in grondwerkzaamheden. Al vele jaren houden wij ons bezig met dit vak. Van het leegmaken van uw tuin tot het uitgraven van nieuwe bestrating. Graag leggen wij de juiste basis voor elke tuin. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor klanten in de omgeving van Zeist. Meer informatie vindt u op onze website.

Tuin leeghalen, afvoeren en voorbereiden

Bij tuinrenovatie komt meer kijken dan alleen het leeghalen van de tuin. Grondwerk moet op de juiste wijze uitgevoerd worden. Indien u een terras of bijvoorbeeld een tuinhuisje wilt laten plaatsen is het van belang dat de grond hier geschikt voor is. Met goed grond- en graafwerk maken wij de bodem bouwrijp. Dit kan o.a. bestaan uit:

  • Grond afgraven
  • Oude boom(stronken) verwijderen
  • Sleuven graven
  • Verwijderen van graszoden

Hierbij maken we gebruik van een kraan 800 kg tot een vijf tons kraan, afhankelijk van de situatie.

Grondwerk op maat: tuin leeghalen en afvoeren

Afhankelijk van uw wensen voeren wij grondwerk in Zeist en omgeving op maat uit. Wij kunnen zowel kleine oppervlaktes als hele kavels uitgraven. Graag geven wij vooraf advies. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw terras of oprit aan laten leggen? Dan is het van belang dat dit niet verzakt. Goed grondwerk vormt de basis voor een mooi en duurzaam terras.

Tuin leeghalen en afvoeren met grondverzetmachines

Kees van Ede Totaalonderhoud beschikt over verschillende grondverzetmachines waarmee wij onze klussen goed en efficiënt uit kunnen voeren. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen rekenen. Uw tuin in Zeist leeg laten halen? Ook het afval mee laten nemen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tuin leeghalen en afvoeren Zeist

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin leeghalen en afvoeren | Zeist