Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Bestrating aanleggen laat u over aan de vakspecialist

Bestrating leggen is vakwerk en er komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Als de bestrating niet op de juiste manier is gelegd ontstaan er meerdere problemen, zoals verzakkingen of slijtage van de klinkers en tegels. Wist u bijvoorbeeld dat bestrating 1cm moet aflopen, zonder dat u het ziet of merkt? Als het straatwerk niet goed afloopt, kan het regenwater niet weg en blijft het staan. Hierdoor ontstaan niet alleen de vervelende regenplassen, maar krijgt u ook grote kans op verzakking van de bestrating. Begin niet zelf aan de klus, maar laat het bestraten van uw tuin of oprit over aan de vakspecialist van Kees van Ede Totaalonderhoud. Onze stratenmaker gaat met passie voor het vak aan de slag, zodat u jarenlang kunt genieten van de bestrating in uw tuin of oprit!

Professionele stratenmaker voor sierbestrating

Wilt u een onderhoudsarme tuin? Of een terras in uw tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen? Dan is bestrating in uw tuin dé oplossing! Bij Kees van Ede Totaalonderhoud begrijpen wij dat u in uw tuin meer wilt dan alleen “recht toe recht aan” straatwerk. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van sierbestrating. Er is een ruime keuze in de kleuren en vormen van de tegels, ook kunt u kiezen uit verschillende soorten legpatronen. In de volksmond wordt een legpatroon in sierbestrating ook wel een verband genoemd. Naast dat sierbestrating een nuttige functie heeft zoals een zit plek creëren, geeft deze type bestrating uw tuin ook een mooie uitstraling. Wilt u ook direct meer sfeer in de tuin en optimaal genieten zonder onkruid tussen de tegels? Maak vandaag nog een afspraak met onze professionele stratenmaker voor het aanleggen van sierbestrating!

Bestaande bestrating laten ophogen

Door de jaren heen kan het straatwerk in uw tuin of oprit verzakken door bijvoorbeeld bodemdaling of een te dun zandbed. Nieuwe bestrating leggen is dan niet persé noodzakelijk, zeker niet als u nog tevreden met de bestaande bestrating. Dan kunt u ook kiezen voor het ophogen van de bestaande tegels. Wij halen straattegels eruit en voegen een laag ophoogzand toe, daarna plaatsen we de bestrating weer terug. Wilt u uw bestaande tegels hergebruiken maar toch liever in een ander verband? U geeft uw wensen aan en de stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud verzorgen het!  

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)
Bestrating

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating