Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Doorn

Bestrating leggen in de regio Doorn laat u over aan de vakspecialist: Kees van Ede Totaalonderhoud!

Bestrating laten aanleggen in de regio Doorn? Dan belt u Kees van Ede Totaalonderhoud, dé vakspecialist in bestrating en sierbestrating. Het leggen van nieuw straatwerk wordt regelmatig onderschat en er wordt gedacht dat het makkelijk is om zelf de tuin of oprit te betegelen. Het laatste wat u wilt is dat uw straatwerk in Doorn binnen de kortste keren verzakt. Daarom adviseren wij u de hulp in te schakelen van onze stratenmaker, zeker als u niet over de juiste kennis beschikt op het gebied van bestrating. Wilt u jarenlang genieten van uw tuinbestrating of het straatwerk van uw oprit? Dan belt u Kees van Ede Totaalonderhoud in de regio Doorn en u heeft geen omkijken meer naar uw bestrating!

Met de juiste bestrating brengt u eenvoudig direct meer sfeer in uw tuin in Doorn en omgeving

Naast dat bestrating een nuttige functie heeft, bepaalt het ook de sfeer van uw tuin in Doorn en omgeving. Bij goed aangelegde bestrating krijgt onkruid tussen de tegels weinig kans. Zo heeft u niet alleen een heerlijk plek in de tuin om te genieten maar is de tuin ook nog eens onderhoudsarm. Wilt u op een eenvoudige manier meer sfeer aanbrengen in uw tuin in Doorn? Dan kiest u voor sierbestrating door Kees van Ede Totaalonderhoud! Bij sierbestrating kunt u kiezen uit uiteenlopende legpatronen, zoals:

  • Blokverband
  • Elleboogverband
  • Visgraatverband
  • Wildverband
  • Cirkelverband
  • Waaierverband

De mogelijkheden in legpatronen zijn eindeloos, graag komen we bij u langs om uw wensen en budget te bespreken. Vindt u het nog moeilijk om een keuze in legverband voor de sierbestrating te maken? De stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud staat voor u klaar in Doorn en omgeving. Wij denken niet alleen met u mee, maar geven u ook advies en laten u verschillende voorbeelden van de legpatronen zien. Een keuze maken in sierbestrating is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bestaande bestrating vervangen of laten ophogen in Doorn? Bel vandaag nog onze stratenmaker!

Naast het aanleggen van nieuwe bestrating kunt u bij ons ook terecht voor het ophogen van bestaande bestrating in Doorn en omgeving. Vindt u de huidige bestrating nog mooi, maar is het verzakt? Dan wij komen graag bij u langs om het bestaande straatwerk op te hogen met ophoogzand. Onze ervaren stratenmaker hoogt in een handomdraai de bestrating bij u thuis in Doorn op. Ga niet lopen tobben en bel Kees van Ede Totaalonderhoud voor al uw bestratingsklussen!

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating | Doorn