Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Zeist

Bestrating in Zeist laat u leggen door Kees van Ede Totaalonderhoud!

Wilt u uw tuin laten bestraten in Zeist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kees van Ede Totaalonderhoud zorgt voor een vakkundige bestrating of sierbestrating. Voor het betegelen van uw tuin of oprit zijn vakspecialisten nodig om te voorkomen dat het straatwerk snel verzakt. Wanneer u de bestrating laat doen door Kees van Ede Totaalonderhoud heeft u jarenlange plezier van uw tuinbestrating of oprit. Wij komen graag bij u in Zeist en omgeving langs om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn voor de bestrating. Deze kunnen wij vervolgens voor u realiseren.

Weinig onderhoud in uw tuin in Zeist met goed gelegde bestrating

Wanneer de bestrating goed aangelegd is komt er minder snel onkruid tussen de tegels door. Dit zorgt ervoor dat uw tuin weinig onderhoud nodig heeft. Naast dat goede bestrating zorgt voor een onderhoudsarme tuin, geeft de juiste bestrating ook een sfeer aan uw tuin. Deze sfeer kunt u gemakkelijk aanbrengen door te kiezen voor sierbestrating. Kees van Ede Totaalonderhoud heeft diverse opties voor sierbestrating en komt ook graag op deze manier uw tuin bestraten in Zeist. Wij kunnen onder andere de volgende legpatronen aanleggen:

  • Blokverband
  • Elleboogverband
  • Visgraatverband
  • Wildverband
  • Cirkelverband
  • Waaierverband

De mogelijkheden in legpatronen zijn eindeloos, graag komen we bij u langs om uw wensen en budget te bespreken. Wanneer u nog twijfelt over welke bestrating geschikt is voor uw tuin, geven wij u graag advies. Wij bekijken uw huidige tuin in Zeist en omgeving, vervolgens bepalen we samen een plan van aanpak. Daarbij kunnen we verschillende ideeën doornemen zodat wij een bestrating leggen die aansluit op uw wensen.

Bestaande bestrating ophogen in Zeist? Bel dan onze stratenmaker

Is uw huidige bestrating verzakt, maar wilt u deze wel graag behouden? Wij kunnen uw bestaande bestrating in Zeist en omgeving ook ophogen. Onze ervaren stratenmaker zorgen dat dit snel en professioneel gebeurt!

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating | Zeist