Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Bestrating laten leggen door specialist Kees van Ede  

Wanneer u een tuin wil kunt u dit beter uitbesteden. Bestrating laten leggen is een vak apart en vereist meer kennis en vaardigheid dan vaak wordt gedacht. Onjuist gelegde bestrating kan leiden tot verzakkingen of slijtage van klinkers en tegels. Wist u dat bestrating idealiter 1cm moet aflopen, op een wijze die zowel onzichtbaar als onmerkbaar is? Een slechte afwatering door incorrect gelegde bestrating kan leiden tot regenplassen en toenemende verzakkingen. Neem daarom geen risico's met doe-het-zelf oplossingen, maar kies voor de expertise van de stratenmakers van Kees van Ede Totaalonderhoud. Zij zorgen met hun vakmanschap voor duurzaam genot van uw tuin of oprit. 

Professionele stratenmaker voor tuin bestrating laten leggen 

Voor het creëren van een onderhoudsarme tuin of een rustgevend terras is het laten leggen van bestrating een uitstekende keuze. Bij Kees van Ede Totaalonderhoud begrijpen we dat u iets bijzonders zoekt, meer dan alleen standaard straatwerk. We bezoeken u graag om de opties voor sierbestrating te bespreken. Met een breed scala aan kleuren, vormen en legpatronen (of verbanden, zoals ze vaak worden genoemd) kunnen wij uw tuin verrijken. Bestrating laten leggen is niet alleen functioneel voor bijvoorbeeld een zithoek, maar geeft uw tuin ook een boost. Neem contact op met onze professionele stratenmakers om sierbestrating te laten leggen en geniet van een sfeervolle tuin zonder onkruid tussen de tegels. 

Bestaande bestrating laten ophogen 

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw tuin- of opritbestrating verzakt, door bijvoorbeeld bodemdaling of een onvoldoende zandbed. In plaats van nieuwe bestrating laten leggen, kunt u ook kiezen voor het ophogen van uw bestaande tegels. Wij verwijderen de tegels, voegen ophoogzand toe en plaatsen de bestrating terug. Wilt u uw bestaande tegels hergebruiken maar in een ander verband? Vertel ons uw wensen en de vakmensen van Kees van Ede Totaalonderhoud zorgen voor een vakkundig resultaat. 

Tuin-uitgraven-bestraten-zeist%20(13)
Bestrating

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Bestrating