Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Levering van zand en grind door Kees van Ede Totaalonderhoud

Zand en grind zijn twee grondstoffen die veelvuldig gebruikt worden bij het aanleggen van tuinen en bestrating. Het leveren van zand en grind is één van de werkzaamheden van Kees van Ede Totaalonderhoud. Daarnaast zijn wij ook het adres voor grondwerk, tuinonderhoud en het aanleggen van bestrating en sierbestrating. Heeft u snel zand of grind nodig? Met één telefoontje naar Kees van Ede Totaalonderhoud bestelt u eenvoudig en snel het zand of grind wat u nodig heeft. U geeft uw wensen en de hoeveelheid aan en wij leveren het bij u op de afgesproken tijd en plaats. Of het nu gaat om levering van zand en grind of één van onze andere werkzaamheden, ons team staat voor u klaar!

Bij ons bestelt u voordelig zand voor de tuin

Iedereen kent geel zand, maar wist u ook dat dit verschillende soorten zand zijn? Geel zand is een verzamelnaam voor straatzand en ophoogzand. Straatzand laat goed water door en is goed af te vlakken, waardoor dit type zand de perfecte fundering is onder bestrating. Een laag straatzand onder de bestrating wordt ook wel een zandbed genoemd, dit zandbed zorgt ervoor dat de bestrating niet zakt. Ophoogzand wordt gebruikt om een tuin of oprit op te hogen of aan te vullen. Dit type zand wordt niet gezeefd en heeft verschillende korrelgrootte. Ophoogzand heeft geen goede waterdoorlaatbaarheid, waardoor het niet geschikt is om te gebruiken onder bestrating. Heeft u plannen om de tuin aan te pakken en heeft u daarvoor zand nodig? Kees van Ede Totaalonderhoud levert snel en voordelig zand bij u af!

Grind is ideaal voor de tuin!

Bij grind in de tuin wordt nog vaak gedacht aan de oprit of op het erf van een boerderij. Vandaag de dag wordt grind ook gebruikt in moderne tuinen als decoratie, of als siergrind naast sierbestrating. Wist u dat grind ook perfect is om te gebruiken als bodembedekker? Onkruid krijgt geen kans met grind tussen de planten! Grind is verkrijgbaar in verschillende steensoorten en kleuren, er is altijd een type grind dat bij uw wensen past. Heeft u een voorkeur voor een steensoort of zoekt u grind in een speciale kleur? U geeft eenvoudig uw wensen aan bij Kees van Ede Totaalonderhoud en wij regelen het! Voor u het weet leveren we het grind naar uw wens voor de deur af.

Meer informatie over onze werkzaamheden of de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kees-van-Ede-totaalonderhoud-grindsoorten-sierbestrating
Levering zand en grind

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Levering zand en grind