Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud
Soest

Tuin graafwerkzaamheden uitbesteden in Soest? Kies voor Kees van Ede, specialist in grondwerken

Tuin graafwerkzaamheden te Soest uitbesteden? Kees van Ede Totaalonderhoud, specialist in grondwerken, heeft oog voor uw wensen. Wij zijn het aangewezen bedrijf voor grondwerkzaamheden in Soest en omgeving. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan bij zowel kleine (tuin) projecten als grotere voor bedrijven. Wij bieden verschillende diensten aan. Van grondwerk tot bestrating en onderhoud. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via een terugbelverzoek.

Tuin graafwerkzaamheden met behulp van de beste machines

Een goede bodem is van belang voor een gezonde tuin. Graag voeren wij de benodigde tuin graafwerkzaamheden uit om dit te kunnen realiseren. Ons team bestaat uit vakmensen met passie en ervaring in grond. Met behulp van de beste machines houden wij ons bezig met:

  • Graafwerk
  • Grondverzet
  • Bestratingen
  • Sloopwerkzaamheden
  • Tuinonderhoud

Uw tuin is onze zorg. Wij werken in Soest en omgeving.

Tuin graafwerkzaamheden en grondwerk op de juiste manier uitgevoerd

Grondwerk vormt het fundament van iedere tuin. Het op de juiste manier uitvoeren van grondwerk en graafwerkzaamheden in de tuin wordt vaak onderschat. Als dit goed wordt uitgevoerd zal dit niet alleen nu maar ook in de toekomst vele voordelen met zich meebrengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzakkingen. Graag gaan wij met u in gesprek welke werkzaamheden u uit wilt laten voeren.

Kees van Ede heeft een eigen machinepark voor tuin graafwerkzaamheden

Speciaal voor tuin graafwerkzaamheden beschikken wij over een eigen machinepark. Hiermee kunnen wij grondwerk professioneel uitvoeren en kwaliteit garanderen.

Tuin graafwerkzaamheden Soest Kees van Ede Totaalonderhoud

Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin graafwerkzaamheden | Soest