Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Tuin graafwerkzaamheden voor een goede basis in uw tuin

Tuin graafwerkzaamheden ter voorbereiding op uw nieuwe tuin? Kees van Ede Totaalonderhoud helpt u graag. Als specialist in grondwerken hanteren wij een professionele aanpak op het gebied van:

  • Bestratingen
  • Grondwerkzaamheden
  • Sloopwerkzaamheden
  • Tuinaanleg
  • Onderhoud

Met vele jaren ervaring in grondwerk, ons vakkundig personeel en uitgebreid machinepark staan wij garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij werken dagelijks aan uiteenlopende grondprojecten en zorgen graag voor een goede ondergrond.

Tuin graafwerkzaamheden voor vele jaren tuinplezier

Een tuin die goed aangelegd is staat garant voor vele jaren tuinplezier. Grondwerk vormt hier de basis van. Graag voeren wij tuin graafwerkzaamheden uit. Of het nu gaat om het graven van een gat voor een vijver of het uitgraven van grond voor een fundering, wij verzorgen het nodige graafwerk. Met behulp van onze graafmachines kunnen wij dit snel en efficiënt uitvoeren. Ook kunnen wij grond, grind en bestrating afvoeren en leveren. Denk hierbij aan bestrating voor terrassen, grind voor opritten of zand voor vloeroppervlaktes.

Tuin graafwerkzaamheden voor een gezonde bodem

Of het nu gaat om een klein of groot project, voor opdrachten van vrijwel elke omvang voeren wij grondwerkzaamheden uit. Hierbij maken wij gebruik van speciale graafmachines, van 800 kg tot 5 ton. Met tuin graafwerkzaamheden zorgen wij voor een gezonde bodem. Alles wat groeit en bloeit heeft immers een gezonde bodem nodig.

Een nieuwe tuin begint bij grondwerk

De grond voor een tuin is hetzelfde als de fundering voor een huis. Een nieuwe tuin begint bij grondwerk. Of het nu gaat om het klaarmaken van de grond voor groen of het egaliseren voor straatwerk, alles start met grondwerk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. Graag voorzien wij in al uw vragen op het gebied van graafwerkzaamheden.

Tuin graafwerkzaamheden Kees van Ede Totaalonderhoud
Tuin graafwerkzaamheden

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin graafwerkzaamheden