Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Tuin laten bestraten? Speciaal voor mensen zonder groene vingers

Tuin laten bestraten rondom uw woning? Kees van Ede Totaalonderhoud zorgt er graag voor dat uw terras of oprit vakkundig wordt gelegd. Dit realiseren wij door:

  • De juiste ondergrond
  • Gebruik van speciale graafmachines
  • Het verwijderen van oude bestrating
  • Het afvoeren van afval
  • Het inzetten van onze praktische inzichten, kennis en ervaring

De juiste ondergrond zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw terras. Als specialist in grondwerk voeren wij dit graag voor u uit. Verwijderen van de oude bestrating, het afvoeren van grond en het leveren van de juiste ondergrond? Neem contact met ons op.

Tuin laten bestraten voor een onderhoudsvriendelijk tuin

Speciaal voor mensen zonder groene vingers is bestrating in de tuin een mooie en functionele oplossing. Met een terras van prachtige tegels hoeft u immers geen gras te maaien. Indien u uw tuin wilt laten bestraten kunnen wij het grondwerk voor u uitvoeren. Ieder project brengen wij tot en goed einde, ongeacht de grootte van uw tuin of oprit. Allereerst zullen wij ervoor zorgen dat de oude grond af wordt gegraven. Afhankelijk van de type bestrating storten wij vervolgens nieuwe grond. Na het egaliseren kan het bestratingswerk beginnen.

Tuin laten bestraten voor aankomende zomer

Aankomende zomer lekker in uw tuin kunnen zitten? Uw auto gemakkelijk en veilig kunnen parkeren? Of de toegang van uw huis laten bestraten? Het leeghalen van een tuin, het voorbereiden van grondwerk: voor Kees van Ede Totaalonderhoud is dit alledaags werk. Wij hebben diverse type kranen tot onze beschikken van 800 kg t/m 5 ton. Ook beschikken wij over transportmiddelen om afval te kunnen transporteren.

Meer informatie om uw tuin te laten bestraten? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via ons mailadres of door een terugbelverzoek achter te laten. Wij vertellen u graag meer over het bestraten van uw tuin.

Tuin laten bestraten door Kees van Ede Totaalonderhoud
Tuin laten bestraten

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin laten bestraten