Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-Van-Ede-Totaalonderhoud-Bus
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Kees-van-Ede-tuin-kraan
Tekst slideshow

Uw professionele partner

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud
Kees van Ede Totaalonderhoud

Tuin leeghalen en afvoeren? Schakel Kees van Ede Totaalonderhoud in!

Tuin leeghalen en afvoeren? Voor al het grondwerk in de tuin moet u bij Kees van Ede Totaalonderhoud zijn. Met ons team specialisten en assortiment gravers kunnen wij in vrijwel iedere klantwens voorzien. Zelfs in de kleinste ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij grondwerkzaamheden uitvoeren. Gaat u een nieuwe tuin aan (laten) leggen? Bespaar u zelf tijd en een zere rug en laat ons uw tuin leeghalen. Wij ontzorgen u en nemen graag dit zware werk uit handen. Benieuwd naar de kosten? Graag maken wij een scherpe offerte op maat.

Tuin leeghalen en afvoeren, grondwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten grondwerk:

  • Bestratingen
  • Sloopwerkzaamheden
  • Voorbereidingen voor tuinaanleg
  • Onderhoud
  • Grondverbetering

Indien u een nieuwe tuin aan laat leggen vormt grondwerk de basis. Wij kunnen het zware werk voor u verrichten. Halen uw tuin leeg en voeren het afval af. Bestrating heeft een goede ondergrond nodig om bijvoorbeeld verzakkingen tegen te gaan. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat hiervoor nodig is. Naast veel ervaring beschikken wij over het juiste materiaal om deze klus voor u te kunnen klaren.

Tuin leeghalen en afvoeren voor aanleg en renovatie

Voor het renoveren of aanleggen van een tuin moet deze meestal afgegraven worden. Denk aan het verwijderen van onkruid, wortels en oude grond. Ook boomstronken kunnen lastig te verwijderen zijn. Wij kunnen uw tuin snel en efficiënt leeghalen en dit afval afvoeren. Vervolgens kunnen we het fundament leggen op basis van de nieuwe tuinindeling.

Neem gerust contact op

Of het nu gaat om het afgraven van uw tuin of graafwerk voor een vijver, wij staan graag voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan al jaren bekend om onze sterke kwaliteit in grondwerk.

Tuin leeghalen en afvoeren Kees van Ede totaalonderhoud
Tuin leeghalen en afvoeren

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kees van Ede Totaalonderhoud logo
Kees van Ede Totaalonderhoud

Stel uw vraag

Tuin leeghalen en afvoeren